Over Ons

Hulp met uw dak nodig? A&M Klussenbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf waar klanttevredenheid en uitstekende service centraal staan. Sinds onze oprichting in 2013 hebben we ons snel ontwikkeld tot een vertrouwde naam in de regio, dankzij onze focus op vakmanschap en duurzame oplossingen. Ons groeiende aantal tevreden klanten is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij A&M Klussenbedrijf bieden we een breed scala aan diensten, waaronder dakbedekking, lood- en zinkwerk, nokvorst reparatie, en daklekkage herstel. Ons team van ervaren specialisten werkt met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat elk project aan de hoogste normen voldoet. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Kies voor A&M Klussenbedrijf voor een partner die niet alleen vakmanschap levert, maar ook uw wensen en tevredenheid vooropstelt!

Onze diensten en service

Wij zijn A&M Klussenbedrijf, en hebben veel ervaring in dit vakgebied.

We zijn jaren actief om iedereen te helpen met dakproblemen. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in alles omtrent dakonderhoud. Dit doen wij voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Heeft u dus problemen, of wilt u juist een inspectie laten doen?

Wacht niet langer en neem contact met ons op. U kunt ons bellen op +31 652850915. Ook kunt u langskomen op kantoor, de koffie staat klaar!

Belangrijk om een stevig dak boven u hoofd te hebben

Iedereen wil natuurlijk droog wonen, en dit kan alleen maar als het plafond in goede staat verkeert. Het is dan ook bijzonder vervelend wanneer u te maken krijgt met een lekkage, want hierdoor kan water de woning binnenkomen. Dit kan leiden tot aanzienlijke schade aan uw interieur en structuur, wat de kosten voor herstel snel kan verhogen. A&M Klussenbedrijf heeft uitgebreide ervaring met het verhelpen van lekkages en kan u hierbij zeker van dienst zijn.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij snel en efficiënt lekkages op te sporen en deze problemen op te lossen. We beginnen altijd met een grondige lekdetectie om de precieze oorzaak van het probleem te achterhalen. Op basis van deze inspectie voeren wij de nodige reparaties uit, zodat uw woning weer veilig en droog is. Wij zorgen ervoor dat deze werkzaamheden snel, professioneel en met hoge kwaliteit worden uitgevoerd, zodat u weer met een gerust hart kunt wonen.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u direct hulp nodig heeft bij een lekkage in uw woning. Wij staan altijd voor u klaar!

Reparatie of alles nieuw? Niks is te gek

Wat het probleem ook is, wij helpen snel en bieden service met de beste kwaliteit. Onze ervaren dakdekkers hebben jarenlange ervaring en weten precies wat ze moeten doen om uw dak in optimale staat te houden.

De service die wij bieden is altijd van hoge kwaliteit en afgestemd op uw wensen. Meteen hulp nodig? Wij staan voor u klaar! Bel ons op en wij komen zo snel mogelijk uw kant op, ongeacht het tijdstip. Als het om een dakreparatie gaat, kijken we eerst goed naar wat er precies vervangen of hersteld moet worden. Pas na goed en duidelijk overleg met u gaan wij over op een reparatie.

We overleggen hierbij ook altijd goed de prijzen en de mogelijkheden. Ook kunt u vooraf eenvoudig een offerte aanvragen om inzicht in de prijzen en voorwaarden te krijgen.

Bij twijfel over dakproblemen is het altijd verstandig snel contact op te nemen met onze deskundigen.

Wat er ook aan de hand is, van renovatie tot lekkage, wij staan ieder moment voor u klaar en bieden u de nodige ondersteuning en advies.

Wacht niet te lang met het boeken van een reparatie, want de kosten van schade kunnen snel oplopen en moeilijk te verhelpen zijn. De specialisten van A&M Klussenbedrijf weten hoe ze snel en efficiënt problemen moeten oplossen, zodat jij weer veilig en comfortabel kunt wonen.

Kom gerust langs voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of telefonisch.

Daklekkage
Nokvorst Reparatie
Plat Dak Renovatie
Lood en zink werk
Dakgoot reiniging

Vraag eenvoudig een GRATIS offerte aan!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan bij A&M Klussenbedrijf en ontvang een op maat gemaakte prijsindicatie voor uw project.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen met jouw klus?