Bij A&M Klussenbedrijf bieden we diverse diensten aan, waaronder daklekkage herstel, nokvorst reparatie, plat dak renovatie, lood- en zinkwerk, en dakgoot reiniging. Wij zorgen voor duurzame en professionele oplossingen voor al uw dakwerkzaamheden.

Daklekkage
Nokvorst Reparatie
Plat Dak Renovatie
Lood en zink werk
Dakgoot reiniging

Uw Betrouwbare Klussenbedrijf voor Diverse Diensten

AM Klussenbedrijf is uw allround partner voor al uw klussen en renovaties. Met jarenlange ervaring en een team van vakbekwame professionals bieden wij een breed scala aan diensten, van kleine reparaties tot grote verbouwingen.

Onze expertise omvat binnenklussen zoals schilderwerk en het plaatsen van vloeren, evenals buitendienstwerkzaamheden zoals terrassen aanleggen en tuinonderhoud. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in lood- en zinkwerk voor duurzame, waterdichte afwerkingen van daken en gevels. Ook voor dakgoot reiniging en reparatie kunt u bij ons terecht.

Bij AM Klussenbedrijf streven we naar klanttevredenheid en leveren we kwaliteit in elk project. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met al uw klussen!

Daklekkage
Nokvorst Reparatie
Plat Dak Renovatie
Lood en zink werk
Dakgoot reiniging

Vraag eenvoudig een GRATIS offerte aan!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan bij A&M Klussenbedrijf en ontvang een op maat gemaakte prijsindicatie voor uw project.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen met jouw klus?